Met Groen

0 product(en) - € 0,00

Uw kruiwagen is leeg!

Workshop
Workshop Workshop Workshop Workshop Workshop Workshop Workshop
€ 45,00
Excl. BTW: € 37,19
Prijs per workshop deelnemer
Beschikbaarheid: Op voorraad

Workshop

18 januari wordt een workshop "Groendak aanleggen" in Scherpenzeel gehouden. Als Groendak delen wij onze kennis over groene daken graag. Daarom houden we ook deze praktische workshop  over groene daken, dak- en gevelbegroeiing, etc. Voor maakbare ontwerpen door architecten, voor de aanleg door dakwerkers en hen die een groendak gaan maken of onderhouden. Basiskennis met gerichte informatie, mogelijkheid voor specifieke vragen. 

De workshop behandelt de aanleg van een groendak in een halve dag tijd. Ontvangst vanaf half negen in de morgen, na de koffie en tot circa 12 uur wordt uitgelegd hoe en waarom een groendak wordt aangelegd. Besproken wordt onder meer: wat voor groendaken zijn er, wat zijn voordelen en nadelen, knelpunten bij aanleg, do’s en dont’s, platte en schuine daken, randafwerkingen, hulpmiddelen, etc. 

U wilt meedoen aan een workshop of infosessie en wilt u nu alvast inschrijven? Dat kan, door uw aanmelding bent u ingeschreven. Kiest u voor een voorlopige inschrijving als belangstellende? Kies dan voor de betaaloptie "per bank betalen". Wanneer een workshop plaatsvind, betaalt u dan pas (vooraf). Een datum wordt vastgesteld bij voldoende deelnemers (in overleg).

Na deelname aan een workshop of infosessie én bij een bestelling boven 999 euro (binnen een jaar) krijgt u het deelnamebedrag als korting terug. Bij aanmelden voor een specifieke datum en u bent niet aanwezig, dan vervallen de kosten aan Groendak zonder recht op restitutie.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: