Met Groen

0 product(en) - € 0,00

Uw kruiwagen is leeg!

Steenkorven & plantsteunen

Direct naar producten

Steenkorven & plantsteunen

Steenkorven worden soms ook wel schanskorven genoemd. De kant- en klare korven zijn op speelse wijze te integreren in uw tuin.  Ook complete schuttingen en grondkeringen zijn eenvoudig te realiseren. Denkt u hierbij ook aan de invulling met diverse soorten materialen en kleuren. De voordelen zijn: onderhoudsarm, decoratief, kleurvast, duurzaam.

Kwaliteit is kracht! 
MetGroen staat garant voor hoogwaardige kwaliteitsproducten. Bij de productie van de korven word gewerkt met draad, waarvan de levensduur tot 3 x zo lang is t.o.v. gegalvaniseerde draad. Voor uw tuin, oprit, bedrijfsterrein, etc kunnen we de geschikte oplossing bouwen. Naast steenkorven in standaard afmetingen, zijn wij gespecialiseerd in op maat gemaakte steenkorven, schanskorven of schuttingen
.

Plantsteunen - EPP -  Easy Plant Pillar Plantsteunen worden gebruikt om klimplanten een klimgeleider te geven en in goede banen te leiden. Klimmende of steun vragende planten kunnen verzorgd en decoratief omhoog geleid. Om planten verticaal tegen muren en schuttingen te laten groeien. Om planten op terras, balkon en in de tuin verticaal te ondersteunen. Om verticaal klimmende planten beter en verzorgeder te laten groeien. Voor  hoveniers om verticaal tuinieren aantrekkelijker te maken. Ideaal voor op balkon en terras of aan de gevel.

De plantsteunen of -kolommen van Easy Plant Pilar kunnen vaak in combinatie met elkaar worden gebruikt. Zo kunnen kolommen worden verlengd of als poort worden toegepast. Met enige fantasie en standaardelementen kunnen dan complete gevels worden begroend tot groene gevel.

Aantal weergegeven:
Sorteren op: