Met Groen

0 product(en) - € 0,00

Uw kruiwagen is leeg!

Water

Direct naar producten

Groen heeft een voorkeur voor regenwater. Het begint met een goede opvang. De regenton is onmisbaar en voorkom blad in de regenpijp. Zorg ervoor dat het geen gedoe wordt met een aantal handige producten. Daar heeft u dagelijks plezier van. U kunt water geven met minimale tijd en inspanning en een maximaal comfort. Vakantie of lang weg? Neem een sproeisysteem op een tijdklok.

Planten op het dak vragen water met gemak. Alles met mate, op een plat dak hoeft water geven vaak niet, maar met een daktuin wel; op een schuin of hellend dak is het zeker aan te bevelen. In droge tijden is watergeven zeker gewenst. Gebruik voor sedumdaken een sproeier of vernevelaar.

Het prettige van goede waterspullen is vaak dat u zelf droog blijft. Regenwater krijgen we meestal gratis van boven, maar dat valt de laatste jaren ook niet mee.

Let op: tijdens droge / warme perioden een groendak sproeien met water. Onder normale weersomstandigheden (elke 1 á 2 weken een flinke regenbui) hoeft het groendak niet van extra water voorzien te worden.

Aantal weergegeven:
Sorteren op: