Met Groen

0 product(en) - € 0,00

Uw kruiwagen is leeg!

ZONNEPANELEN 2900 Wp

ZONNEPANELEN 2900 Wp
ZONNEPANELEN 2900 Wp ZONNEPANELEN 2900 Wp ZONNEPANELEN 2900 Wp ZONNEPANELEN 2900 Wp
€ 3.121,46
Excl. BTW: € 2.579,72
Prijs Groendak Energiedak
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

Montage:

Nieuwe groep:

All Black panelen:

Plat dak montage:

Micro-omvormer:

ZONNEPANELEN 2900 Wp

Beknopte specificatie:

10 zonnepanelen met een vermogen van 2900 Wp; of circa 2726 kWh per jaar als verwachte opbrengst op een groen dak.

Benodigd dakoppervlakte bij een schuin dak circa 16,5 m²; bij een plat dak 26,7 m²

Deze combinatie is samengesteld uit eerste klas componenten en is zo ontworpen dat een optimaal rendement wordt behaald. De combinatie wordt gevormd door zonnepanelen; met de GoodWe omvormer moet redelijk het vermogen op te wekken zijn (afhankelijk van oriëntatie, hellingshoek en situatie).

Het zonnepaneel heeft afmetingen van circa 165 x 99 cm; uitstekende prestaties bij indirect zonlicht (Nederlandse condities); de complete module is gecertificeerd voor hoge wind- en sneeuwbelasting; internationale kwaliteit- en veiligheidscertificaten (IEC,TUV); gefabriceerd in een ISO 9000 gecertificeerde omgeving.

Omvormer GoodWe Als omvormer hebben wij de omvormers van het merk Goodwe geselecteerd. Goodwe heeft bij de toonaangevende keuringsinstantie Photon voor zowel direct zonlicht als indirect zonlicht zeer goede resultaten bewezen. Met de Goodwe omvormer verzekert u zich van topkwaliteit, duurzaamheid en een zeer hoog energetisch rendement. De omvormers zijn volledig gecertificeerd. De GoodWe omvormer beschikt over een ingebouwde WiFi aansluiting voor draadloze monitoring.

De bevestigingsmaterialen voor de zonnepanelen bestaan uit eersteklas materialen, bevestigings-materiaal voor een schuin dak (pannen) is standaard inbegrepen. Het eventueel toe te passen Valk pro+ platdak-systeem borgt een veilige montage van de zonnepanelen op uw dak. Valk is een Nederlandse fabrikant van onderconstructies; platdakmontage is een extra keuze. Wanneer een Groendak rondom de panelen wordt aangelegd zorgt dat voor een verbeterd rendement van 9 tot 16%.

Garanties worden gegeven voor de onderdelen van het zonne-energiesysteem door de fabrikant en levert de onderdelen van het zonne-energiesysteem met de volgende garanties:

Een productgarantie van 12 jaar op de zonnepanelen; daarnaast is er een lineaire opbrengstgarantie van toepassing: na 10 jaar leveren de panelen nog minimaal 90% van het nominale vermogen en na 25 jaar nog minimaal 80% van het nominale vermogen. De Goodwe omvormer heeft een productgarantie van 10 jaar. Er wordt 18 maanden garantie gegeven op het totale installatiewerk van de zonnepanelen.

Aanvullende mogelijkheden (ook apart genoemd in deze webshop): bij de panelen kunt u deze voorkeuren aankruisen.

1.     Montage door Groendak. Wanneer u de montage door Groendak wilt laten uitvoeren kiest u deze werkzaamheden in de webshop bij de zonnepanelen. Bevestigingsmateriaal voor schuin dak (pannen) is inbegrepen, platdakmontage is een extra keuze.

2.     Platdakmontage: wanneer de zonnepanelen op een platdak gemonteerd worden zal het montagesysteem daarop afgestemd moeten worden. De keuze voor het definitieve montagesysteem is afhankelijk van de soort dakbedekking.

3.     Nieuwe 230V-groep, voor installaties vanaf 4 panelen is er een aparte stroomgroep noodzakelijk. Indien er geen vrije groep beschikbaar is op zolder (of anders gezegd: de plek waar de panelen gemonteerd worden) dan zal de meterkast uitgebreid moeten worden met een extra groep. Wij kunnen dat, als erkend UNETO VNI installateur verzorgen. Op één groep kunnen maximaal 16 panelen aangesloten worden. 

4.     Zwarte panelen (all-black) door de egale zwarte kleur vallen deze panelen veel minder op dan vergelijkbare blauwe panelen. De panelen gecombineerd met de zwarte omranding maken een zeer net uitziend geheel.

5.     Onderhoud. Groendak vindt het belangrijk dat alle gerealiseerde zonne-energiesystemen optimaal blijven functioneren, ook nadat wij ze hebben opgeleverd. Laat daarom 1x per jaar naar uw installatie kijken en de panelen reinigen. (zie onderhoud in de Groendakwebshop).

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:, ,